Na vse promocijske artikle vam nudimo tudi storitev dotiska (tampo tisk, sito tisk, transfer, epoxy 3D, digitalni, tisk na keramiko, sublimacijski tisk, UV LED tehnologija, XP tehnologija, lasersko graviranje in vezenje...)

Tampo tisk
Tehniko tamponskega tiska uporabljamo za tisk na ravne in tudi ukrivljene predmete različnih materialov (plastika, kovina, les, steklo).V tej tehniki se običajno lahko tiska:
pisala, vžigalniki, obeski, golf žogice in drugi manjši artikli iz plastike, kovine, lesa, ohišja elektronskih in drugih naprav, zahtevni materiali, potiskani z dvokomponentnimi barvami in fiksirani s temperaturo.

 

Tisk na keramiko
Za tisk na keramiko se uporabljajo visoko temperaturne barve za keramiko in steklo. Predhodno pripravljena nalepka (transfer) za keramiko se nalepi na izdelek ter se nato zapeče v peči.

Sito tisk
Sito tisk omogoča tisk na široko paleto različnih materialov (plastiko, tekstil, kovino, les in papir). Sitotisk spada v tehniko propustnega tiska.  Pri sitotisku barve na podlogo ne »pritisnemo«, temveč jo nanjo nanašamo prek fino tkane porozne tkanine (sita), ki deluje kot šablona.

 

Sublimacija
Sublimacija je tehnika tiskanja, ki se izvaja na posebne sublimacijske skodelice. Logotipi, ki so tiskani s to tehniko so visoke ločljivosti, barve pa so svetle in živahne. Potrebna resolucija slike je 1400 DPI.

 

Transfer tisk

Tovrsten tisk je obstojen na tekstilu in zelo dobro pokriven. Primeren je za vsa oblačila, predvsem za najzahtevnejše materiale, tudi elastične.

 

Digitalni tisk
Digitalni tisk je tehnika tiska, pri kateri stroje za tiskanje krmili računalnik. Digitalni tisk je najmodernejši in najhitrejši način tiska. Tisk poteka iz same datoteke, s tem pa odpadejo stroški montaže, izdelave filma in s tem posredno tiskarske plošče.

 

UV LED tehnologija
UV LED tehnologija je digitalni direkten tisk na površino proizvoda. S specialno tehnologijo tiskanja se naredi dotisk brez toplotne obdelave. Zagotovljena visoka kvaliteta dotiska slike. Tehnika se uporablja na kovini, lesu, plastiki in steklu. Potrebna resolucija slike je 1440 x 1200 DPI.

XP tehnologija
XP tehnologija lahko uporabljamo za izdelke iz kovine. Postopek je podoben kot dotisk na keramiko, samo pri nižji temeraturi do 160 stopinj C. Tehnologija zagotavlja visoko  barvno natačnost.

 

Vezenje na tekstilne izdelke
Strojno vezenje je tehnologija, pri kateri s pomočjo igle in niti z vbodi našijemo določeni motiv, napis, znak na določen izdelek. (majice, čepice...)

Lasersko graviranje
Lasersko graviranje se uporablja za različne materiale. (kovina, les...)

01 750 41 16
info(at)aktanta.si
Pod Hruševco 48E,
1360 Vrhnika
PRODAJNI PROGRAM
Pisala
Pisarna
Potovanje
Dom
Osebni stil
Prosti čas
Okolju prijazno
Tekstil
Ekskluzivno
Koledarji 2024
Akcija
USB ključki
Pisarniški material
Zaščitna oprema